Ekslusivt tilbud

Quality Living har forhandlet fram et lukrativt treningstilbud hos FX Fitness Club eksklusivt for sine beboere. FX Club er et innovativt treningssenter som ligger på sørsiden av Intility arena. Treningssenteret har satt en maks grense på 1000 medlemmer for å opprettholde eksklusivitet, på dette senteret er det ikke kø til treningsapparatene!

Ta en titt på fxfitness.no og finn ut hvorfor FX Club er mer enn bare en Fitness Club for 1000 heldige medlemmer. Alt inkludert. Infrarød sauna, hydromassasje, kroppsanalyse, Advagym og mye mer!

Tjenester hos oss

Som beboer hos Quality Living får du en rekke eksklusive tilbud. Hos oss skal du bo litt bedre.

Renhold av din bolig
Avtalen leveres av Conluo Facility Services AS og man kan selv bestille etter ønske og behov, dersom man ønsker å sette opp en fast rengjøringsavtale så er dette også mulig.

Boligstyling
Karmell Boligstyling tilbyr alt fra gode råd til full møblering av din nye bolig. Selskapets tjenester inkluderer alt fra møbler til tekstiler, pynt og annet interiør. Ta kontakt via nettsiden karmell.no for konsultasjon.

Leie av Nabolagshuset
Selskapslokalet kan romme 50 personer, og kan leies av beboere til private selskaper. Det arrangeres også sosiale sammenkomster i regi av frivillige. Det arrangeres quiz, malerkurs, plantekurs, fotballkamper på storskjerm, karaoke, brettspillkveld, foredrag, BootCamp og mye mer!

Leie av OBOS nærkontor
Nærkontoret fra OBOS er et nettverk av kontorplasser, i nærheten av der folk bor. Et sted for konsentrert jobbing, hvor du kommer og går som du vil. Du får det beste fra to verdener – kort reisevei og fleksibilitet fra hjemmekontoret, arbeidsro og en proff arbeidsstasjon fra hovedkontoret. Hos oss er det ingen faste plasser eller velkomstkomite, men selvbetjente løsninger som er enkle å bruke – de dagene du trenger det. Kontoret åpnes enkelt på App, og kaffemaskinen står klar til bruk.

 

Meld interesse